Dinerkaart

 

 

 

 

koude voorgerechten
Mandje brood
Vers stokbrood met sauzen of kruidenboter Baguette mit Soßen oder Kräuterbutter
Dinkelse salade
Met kip, kaas, tomaat olijven gegrilde paprika en warme spekjes.  Mit Hühnchen, Käse, Speckwürfel, paprika und oliven
Zeerover
Gerookte zalm en Gamba’s op een bedje van sla Geräucherter Lachs auf einem Salatbett
Salade Caprese
Salade van mozzarella, tomaten, basilicum en olijven Salade mit Mozzarella, Tomaten, basilikum und oliven
Carpaccio van ossenhaas
Dun gesneden, gemarineerde ossenhaas met dressing Hauchdünn geschnittenes Rinderlenden-Carpaccio mit Senfsoße
Woest duetje
Gerookte Coburgerham met gemarineerde zalm met frisse meloen Geräucherter Coburger Schinken mit eingelegtem Lachs und Melone

 

Warme voorgerechten
Knoflookbrood
Drie stukken stokbrood geroosterd met knoflookboter Drei Scheiben Baguettebrot getoastet mit Knoblauchbutter
Gamba’s
Gamba’s gebakken in knoflook en rode peper Grosse Garnelen gebacken in Knoblauch und Peperoni
Witje champignons
Champignons in roomsaus en gegratineerd met kaas Überbackene Champignons in Rahmsoße
Geitenkaas
Geitenkaas uit de oven met honing en pijnboompitten geserveerd Met sla, paprika, rode ui en een romige mosterddressing Ziegenkäse aus dem Ofen mit Honig und Pinienkernen serviert mit Salat, Paprika, roten Zwiebeln und ein rahmigen Senfsoße
Gegratineerde Mosselen


Uit de soepketel
Tomatensoep
Tomatensoep met stukjes tomaat en balletjes Tomatensuppe mit Tomatenstücken und Hackfleischbällchen
Uiensoep
Met kaas gegratineerd Französische Zwiebelnsuppe mit Käse überzogen
Soep van de Dag
tages suppe

 

Kindermenu’s (voor kinderen tot 12 jaar / für Kinder bis 12 Jahre)

Tommy’s soepje
Kinder tomatensoepje met stokbroodje. Kinder Tomatensuppe
Aapje Nilson
Wienerschnitzel (zwijn of kip) met patat en appelmoes Paniertes Schnitzel (Schwein oder Hünchen) mit Pommes und Apfelmuss
Paard Witje
Kipkrokantjes met patat en appelmoes Hühner-Nuggets mit Pommes und Apfelmuss
Tommy’s maaltijd
Kroket met patat en appelmoes Fleischfrikassee-Krokette mit Pommes und Apfelmuss
Anika’s maaltijd
Frikandel met patat en appelmoes Frikandel mit Pommes und Apfelmuss
Pipi’s maaltijd
Vissticks met patat en appelmoes Fischstäbchen mit Pommes und Apfelmuss
Pipi’s kussentjes
Portie poffertjes (10 stuks) met poedersuiker Mini Pfannkuchen mit Puderzucker (10 Stück)
Taka-Tuka-spies
Spies met bitterbal/frikandel/kipnuggets Spies mit Bitterbal/Frikandel/Hühnchen-Nuggets

Voor de kleine maag (Voor 55+ met een kleine maag / Seniorenportionen)
Wienersnitzel  Wienersnitzel van het zwijn Wiener Schnitzel vom Schwein
Kip met veenbessensaus
Kipfilet met gebakken fruit Hühnerfilet mit Preiselbeersoße
Kleine zeesnitzel
Pangasius met remouladesaus Pangasius mit Remouladensoße
Spareribs 250 gram 
Saté v.d Haas 2 stokjes
Gebakken brie in bladerdeeg met Veenbessensaus (100 gr.)

 

Vegetarisch
Gebakken brie in Bladerdeeg
Brie in bladerdeeg met wilde rode veenbessensaus. Gebackener Brie und Preiselbeeren
Risotto met gegrilde Groenten, Pijnboompitten en rauwkost
Mozzarella op een bedje van pasta, spinazie met zongedroogde tomaat en pijnboompitten Mozzarella auf Spinat, mit getrockneten Tomaten und Pinienkerne

 

Van ’t zwijn
normaal      groot          deurmat
normal        groß            Elefanten Ohren
200 gram   300 gram   600 gram

Wienersnitzel
De wereldberoemde Oostenrijkse trots Der weltberühmte Österreichische Stolz
Zigeunersnitzel
Met pittige zigeunersaus Mit pikanter Zigeunersoße
Tilligter-snitzel
Met gebakken champignons en uien Mit gebackenen Champignons und Zwiebeln
Jägersnitzel
Met bruine jachtsaus Mit brauner Soße
Champignonsnitzel
Met zachte champignon-roomsaus Mit milder Champignon-Rahmsoße
Houthakkersnitzel
Met spekjes, ham, paprika, kapucijners en uien Mit u.a. Speckwürfeln, Schinken und Zwiebeln
Kasteelsnitzel
Met boerenham en gesmolten brie Mit Bauernschinken und geschmolzenem Brie
Cordon Bleu
Gevuld met ham + kaas en mosterd/honingsaus Gefüllt mit Schinken und Käse und Senf-Honig-Soße

 

Uit de zee
Kapitein Haak
Palette van 3 soorten vis: zalm, zeewolf en vict. baars Drei sorten Fisch
Roze panter
Wilde zalm uit de oven met dilleroomsaus Lachs mit Dill-Sauce
Gebakken vis (lekkerbekje)
 

Kakelbonte specialiteiten
Mixed Grill (400 gram)
Schotel met vier soorten vlees en twee sauzen Vier Sorten Fleisch und zwei Soßen
Big Everheim Langkous Stapel
Toren van zwijn-, kalfs- en kipsnitzel met shii-takes Schwein-, Kalb- und Hühnerschnitzel mit Shiitaken
Gemarineerde Lamskoteletten met knoflookboter

Spareribs
500 gr. gemarineerde spareribs met knoflooksaus 500 gr. marinierte Spareribs mit Knoblauch-Soße
Saté v.d haas
200 gram Varkenshaas aan stokjes met satésaus en kroepoek Schweinelendchenspies mit Erdnusssoße und Kroepuk

 

Van ’t Kalf
Wiener kalf
De echte originele Weense trots Wiener Stolz vom Kalb
Zoem Zoem
Zacht kalfsvlees met mosterd/honingsaus Zartes Kalbsfleisch mit einer Senf-Honig-Soße
Huize Kakelbont
Kalfssnitzel met mozzarella en zongedroogde tomaten Kalbsschnitzel mit Mozzarella und getrockneten Tomaten
Holsteiner-snitzel
Met twee gebakken scharreleieren Mit zwei Spiegeleiern
Züricher Geschnetzeltes
Reepjes kalfsvlees in Zwitserse champignonroomsaus
Kalbfleisch geschnetseltes nach Züricher Art

Kip
Wiener kip
Kipfilet met een krokant korstje Paniertes Hühnerfilet
Jimmy Carter
Kipfilet met pittige satésaus Hühnerfilet mit pikanter Erdnuss-Soße
Hawaï-snitzel
Kipfilet met ananas en kaas overbakken Hühnerfilet mit Ananas und Käse überbacken
Kipfilet gevuld met Brie en Pesto, omwikkeld met Bacon


Van ’t rund
Kombuis
Ossenhaasbiefstuk met gebakken champignons Rinderlende mit gebackenen champignons
Madagascar
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus Rinderlende mit Pfeffer-Soße
Ossenhaas mediterrane
Reepjes ossenhaas met mediterrane kruiden, gebakken champignons en uitjes Lendenstreifen mit mediterranen Kräutern, gebackenen Champignons und Zwiebeln

 

 

Advertenties